Subscribe Twitter FaceBook

'Like' SBM Pahang

Selasa, 24 Mei 2011

PENAFIAN

detik : 1:45 PTG

dilulus terbit oleh Pengerusi Jawatankuasa Komunikasi dan Aksessibiliti SBM Pahang

1. Laman blog SBM PAHANG merupakan laman blog peribadi yang tidak mewakili mana-mana parti politik mahupun agensi kerajaan.

2. Dengan mengakses laman blog SBM PAHANG anda bersetuju untuk bertanggungjawab sepenuhnya di atas segala kesulitan dan kerosakan yang timbul akibat daripada laman blog ini.

3. Semua artikel yang dipaparkan di dalam blog SBM PAHANG merupakan pandangan SBM Pahang. Anda dinasihatkan merujuk kepada pakar atau pihak berkaitan untuk mendapat kesahihan berita.

4. Anda dinasihatkan meninggalkan laman blog ini sekiranya anda mendapati isi kandungan mengganggu diri atau menyakitkan hati anda.

5. Anda tidak dibenarkan menyalin atau menggunakan kembali sebahagian atau sepenuhnya isi kandungan blog SBM PAHANG. Anda diminta untuk menghubungi secara rasmi SBM Pahang terlebih dahulu.

6. Setelah anda menyalin atau berkongsi di mana-mana tempat sebahagian atau sepenuhnya laman blog SBM PAHANG tanggungjawab adalah di tangan anda secara mutlak. SBM PAHANG tidak akan dipertanggungjawabkan selepas daripada itu di atas segala kesulitan yang timbul.

7. Segala komen dan ulasan chating di dalam blog SBM PAHANG bukan merupakan tanggungjawab pemilik blog sebaliknya atas tanggungjawab pengirim.

8. PENAFIAN ini boleh berubah-ubah mengikut kesesuaian.

Kata Kunci :

0 kata semangat:

Catat Ulasan

Arkib blog

Kata kunci

 

back to top